Kelebihan Pearl Magic Lipstick

Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak? Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan. Ramai... READ MORE

6 Tips Melebatkan Bulu Mata

Korang ada masalah bulu mata pendek tak? Sebab bukan semua orang dikurniakan dengan bulu mata yang lebat dan panjang. Dengan adanya bulu mata yang lebat, ia akan menambahkan lagi seri di wajah kita... READ MORE

Kelebihan Set Make Up Nurraysa

Kalau korang nak keluar berjalan ke pergi mana-mana ke mesti nak nampak cantik menawankan ? Tapi takut dah bersolek siap-siap leceh pulak nak cuci untuk solat semua. Jangan risau, SET MAKEUP NURRAYSA dapat membantu anda... READ MORE

CARA SHAMPOO RAMBUT YANG BETUL

Anda sebenarnya mungkin tidak tahu cara mencuci rambut dengan betul. Dengan menggunakan teknik yang betul, anda boleh membawa perubahan yang besar kepada kesihatan dan kekilatan rambut anda. Tetapi, jika anda melakukan kesalahan, anda... READ MORE

Teknik Solekan Yang Betul

Tahukah anda teknik solekan yang betul boleh menampakkan seseorang wanita itu nampak cantik menawan. Ramai wanita yang memakai mekap atau alat solek kerana ingin kelihatan cantik serta nampak lebih muda. Namun, teknik yang... READ MORE

Tips Bina Perniagaan Sendiri Yang Berjaya

TIPS BINA PERNIAGAAN SENDIRI YANG BERJAYA MODAL PERNIAGAAN JANGAN DI USIK Modal perniagaan adalah perkara utama yang mengerakkan sesuatu perniagaan, jadi larangan utama dalam bisnes atau perniagaan adalah tidak mengusik modal perniagaan. Modal... READ MORE