Cara Membuka Akaun City Link Express

posted in: Info | 0

Hai, Pernah mencuba perkhidmatan daripada Citylink? Ramai sahabat-sahabat saya yang berniaga secara online menggunakan khidmat City Link. Ok jugak, murah dan jimat. Jom tengok apa kelebihan City Link dan cara membuka akaun City Link Express . Tahu tak, Citylink ni … Continued

Cara Membuka Akaun Easy Parcel

posted in: Info | 0

Hello! Okay sebelum ni kami pernah cerita cerita pasal macam mana nak buka akaun kontrak dengan Poslaju kan? Boleh baca kat sini : “Cara Membuka Akaun Pos Laju” Dalam entry tersebut kami ada mention yang deposit untuk pembukaan akaun ialah … Continued

2 Jenis Mascara Yang Sering Digunakan & Fungsinya

posted in: Nurraysa Makeup | 0

2 JENIS MASCARA YANG SERING DIGUNAKAN & FUNGSINYA   1. MASKARA BERSIKAT LURUS     Jenis ini sering dijumpai dan mudah untuk digunakan. Sikat jenis ini dapat memberikan kesan yang lebih verstail. Sesuai digunakan bagi mereka yang mempeunyai bulu mata … Continued

Serum Untuk Wajah Perlu Dipakai Dengan Betul

SERUM UNTUK WAJAH PERLU DIPAKAI DENGAN BETUL Ada banyak perkara yang boleh menyumbang kepada penuaan semulajadi kulit wajah. Selain faktor usia, pencemaran udaran dan kepanasan sinaran matahari juga boleh merosakkan sel-sel kulit wajah. Selain itu, mencuci wajah juga boleh membuatkan … Continued

Resepi Cupcake Vanilla

posted in: Info | 0

Resepi Cupcake Vanilla ini boleh dicuba oleh sesiapa sahaja. Bahkan Cupcake Vanilla ini boleh dinikmati oleh sesiapa sahaja yang menyukainya. Selain menjadi kegemaran kanak-kanak,cupcake vanilla juga disukai ramai kerana memiliki citarasa yang manis dan bertekstur yang sangat lembut. Tak rugi … Continued

Maksiat Menghalangi Cahaya Ilmu

posted in: Info | 0

  Ilmu adalah cahaya penyuluh dalam kehidupan manusia. Dengan ilmu, ia dapat membimbing manusia ke arah kebaikan serta mengeluarkan diri manusia daripada kegelapan dan kejahilan kepada cahaya dan kebenaran. Baik ilmu yang diperlukan untuk dunia ini sahaja seperti ilmu Sains, Kedoktoran, … Continued

Kebaikan Membuat Senaman Pagi

posted in: Info | 0

Biasanya sebaik bangun dari tidur badan akan berasa lenguh dan penat. Salah satu cara untuk mengembalikan kesegaran tubuh anda adalah dengan melakukan senaman pagi. Senaman pagi bermanfaat untuk menjaga metabolisme tubuh agar terhindar daripada pelbagai penyakit serta menjaga kesegaran jasmani dan … Continued