fbpx

RAMAI ORANG TAK TAHU APA SEBENARNYA KRIM YANG KITA PAKAI SETIAP HARI TU? WAJIB BACA..

posted in: Info, Nurraysa Makeup | 0

Memilih produk skincare yang paling sesuai dengan kulit sangat penting terutamanya dalam pemilihan produk kosmetik! Yelaa, bayangkan kalau kita tersilap pilih..? Terutamanya dalam pemilihan bedak, foundation mahupun krim wajah! Rasa rasa nampak kelabu asap tak bila kita salah pilih foundation?? Ada pulak tu bila kita pakai krim sekian sekian terus makin … Continued

5 Petua Hilangkan Kulit Kusam Pada Wajah

posted in: Info | 0

Pernah tak uolls rasa hari2 tak semangat sebab pagi2 tengok muka dalam cermin macam mayat ? Haa, jangan angguk saje kat situ,follow je step2 kat bawah ni inshaAllah muka macam Dato’ Sri Siti Nurhaliza hari2.. hehe Campurkan pisang yang telah … Continued

5 Cara Menipiskan Bibir Tebal

posted in: Info, Nurraysa Makeup | 0

Anda berbibir tebal dan mahu memiliki bibir nipis yang seksi. Jadi, anda perlu tahu cara menipiskan Bibir yang tepat. Tips ini khusus bagi anda yang mempunyai bibir tebal dan mahu memperbaiki penampilan agar kelihatan lebih menarik dan cantik. Berikut beberapa … Continued

Atasi Tekanan Darah Rendah Dengan Makanan

posted in: Info | 0

  Tekanan darah rendah yang juga dipanggil hipotensi merupakan suatu keadaan di mana tekanan darah seseorang turun di bawah paras normal. Seseorang yang mengalami tekanan darah rendah biasanya akan kerap berasa pening, rasa nak pitam, penglihatan kurang jelas nampak seperti … Continued

Cara Membuka Akaun City Link Express

posted in: Info | 0

Hai, Pernah mencuba perkhidmatan daripada Citylink? Ramai sahabat-sahabat saya yang berniaga secara online menggunakan khidmat City Link. Ok jugak, murah dan jimat. Jom tengok apa kelebihan City Link dan cara membuka akaun City Link Express . Tahu tak, Citylink ni … Continued

Cara Membuka Akaun Easy Parcel

posted in: Info | 0

Hello! Okay sebelum ni kami pernah cerita cerita pasal macam mana nak buka akaun kontrak dengan Poslaju kan? Boleh baca kat sini : “Cara Membuka Akaun Pos Laju” Dalam entry tersebut kami ada mention yang deposit untuk pembukaan akaun ialah … Continued

Resepi Cupcake Vanilla

posted in: Info | 0

Resepi Cupcake Vanilla ini boleh dicuba oleh sesiapa sahaja. Bahkan Cupcake Vanilla ini boleh dinikmati oleh sesiapa sahaja yang menyukainya. Selain menjadi kegemaran kanak-kanak,cupcake vanilla juga disukai ramai kerana memiliki citarasa yang manis dan bertekstur yang sangat lembut. Tak rugi … Continued

Maksiat Menghalangi Cahaya Ilmu

posted in: Info | 0

  Ilmu adalah cahaya penyuluh dalam kehidupan manusia. Dengan ilmu, ia dapat membimbing manusia ke arah kebaikan serta mengeluarkan diri manusia daripada kegelapan dan kejahilan kepada cahaya dan kebenaran. Baik ilmu yang diperlukan untuk dunia ini sahaja seperti ilmu Sains, Kedoktoran, … Continued

Kebaikan Membuat Senaman Pagi

posted in: Info | 0

Biasanya sebaik bangun dari tidur badan akan berasa lenguh dan penat. Salah satu cara untuk mengembalikan kesegaran tubuh anda adalah dengan melakukan senaman pagi. Senaman pagi bermanfaat untuk menjaga metabolisme tubuh agar terhindar daripada pelbagai penyakit serta menjaga kesegaran jasmani dan … Continued

Cara Periksa Notifikasi KKM Produk Nurraysa

posted in: Info | 0

Cara Periksa Notifikasi KKM Produk Nurraysa Hari ini kami akan kongsikan cara periksa Notifikasi KKM produk Nurraysa. Sebagaimana yang umum tahu, jika nak cari Notifikasi KKM produk, anda mesti akan cari di Quest3 kan?   paparan Quest3 Hasil carian NUR AINI BEAUTY … Continued