fbpx

RAMAI ORANG TAK TAHU APA SEBENARNYA KRIM YANG KITA PAKAI SETIAP HARI TU? WAJIB BACA..

posted in: Info, Nurraysa Makeup | 0

Memilih produk skincare yang paling sesuai dengan kulit sangat penting terutamanya dalam pemilihan produk kosmetik! Yelaa, bayangkan kalau kita tersilap pilih..? Terutamanya dalam pemilihan bedak, foundation mahupun krim wajah! Rasa rasa nampak kelabu asap tak bila kita salah pilih foundation?? Ada pulak tu bila kita pakai krim sekian sekian terus makin … Continued

5 Petua Hilangkan Kulit Kusam Pada Wajah

posted in: Info | 0

Pernah tak uolls rasa hari2 tak semangat sebab pagi2 tengok muka dalam cermin macam mayat ? Haa, jangan angguk saje kat situ,follow je step2 kat bawah ni inshaAllah muka macam Dato’ Sri Siti Nurhaliza hari2.. hehe Campurkan pisang yang telah … Continued

4 LANGKAH DOUBLE CLEANSING

posted in: Sejarah Nurraysa Beauty | 0

Kaedah ini disarankan untuk dilakukan pada waktu malam hari terutamanya pada yang bekerja pada siang hari yang mana kaedah ini digunakan untuk cuci sebersihnya mekap, sunscreen serta segala kekotoran yang melekat termasuk asap, debu dan peluh yang melekat pada wajah … Continued

Kelebihan Pearl Magic Lipstick

posted in: Nurraysa Makeup | 0

Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak? Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan. Ramai yang tidak tahu kebanyakkan lipstick mempunyai plumbum … Continued

Teknik Solekan Yang Betul

posted in: Nurraysa Makeup | 0

Tahukah anda teknik solekan yang betul boleh menampakkan seseorang wanita itu nampak cantik menawan. Ramai wanita yang memakai mekap atau alat solek kerana ingin kelihatan cantik serta nampak lebih muda. Namun, teknik yang salah boleh membuatkan anda nampak buruk ataupun … Continued

5 Cara Menipiskan Bibir Tebal

posted in: Info, Nurraysa Makeup | 0

Anda berbibir tebal dan mahu memiliki bibir nipis yang seksi. Jadi, anda perlu tahu cara menipiskan Bibir yang tepat. Tips ini khusus bagi anda yang mempunyai bibir tebal dan mahu memperbaiki penampilan agar kelihatan lebih menarik dan cantik. Berikut beberapa … Continued

Atasi Tekanan Darah Rendah Dengan Makanan

posted in: Info | 0

  Tekanan darah rendah yang juga dipanggil hipotensi merupakan suatu keadaan di mana tekanan darah seseorang turun di bawah paras normal. Seseorang yang mengalami tekanan darah rendah biasanya akan kerap berasa pening, rasa nak pitam, penglihatan kurang jelas nampak seperti … Continued

Cara Membuka Akaun City Link Express

posted in: Info | 0

Hai, Pernah mencuba perkhidmatan daripada Citylink? Ramai sahabat-sahabat saya yang berniaga secara online menggunakan khidmat City Link. Ok jugak, murah dan jimat. Jom tengok apa kelebihan City Link dan cara membuka akaun City Link Express . Tahu tak, Citylink ni … Continued