Kelebihan Pearl Magic Lipstick

posted in: Nurraysa Makeup | 0

Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak? Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan. Ramai yang tidak tahu kebanyakkan lipstick mempunyai plumbum … Continued

Teknik Solekan Yang Betul

posted in: Nurraysa Makeup | 0

Tahukah anda teknik solekan yang betul boleh menampakkan seseorang wanita itu nampak cantik menawan. Ramai wanita yang memakai mekap atau alat solek kerana ingin kelihatan cantik serta nampak lebih muda. Namun, teknik yang salah boleh membuatkan anda nampak buruk ataupun … Continued

5 Cara Menipiskan Bibir Tebal

posted in: Info, Nurraysa Makeup | 0

Anda berbibir tebal dan mahu memiliki bibir nipis yang seksi. Jadi, anda perlu tahu cara menipiskan Bibir yang tepat. Tips ini khusus bagi anda yang mempunyai bibir tebal dan mahu memperbaiki penampilan agar kelihatan lebih menarik dan cantik. Berikut beberapa … Continued

Atasi Tekanan Darah Rendah Dengan Makanan

posted in: Info | 0

  Tekanan darah rendah yang juga dipanggil hipotensi merupakan suatu keadaan di mana tekanan darah seseorang turun di bawah paras normal. Seseorang yang mengalami tekanan darah rendah biasanya akan kerap berasa pening, rasa nak pitam, penglihatan kurang jelas nampak seperti … Continued

Cara Membuka Akaun City Link Express

posted in: Info | 0

Hai, Pernah mencuba perkhidmatan daripada Citylink? Ramai sahabat-sahabat saya yang berniaga secara online menggunakan khidmat City Link. Ok jugak, murah dan jimat. Jom tengok apa kelebihan City Link dan cara membuka akaun City Link Express . Tahu tak, Citylink ni … Continued

Cara Membuka Akaun Easy Parcel

posted in: Info | 0

Hello! Okay sebelum ni kami pernah cerita cerita pasal macam mana nak buka akaun kontrak dengan Poslaju kan? Boleh baca kat sini : “Cara Membuka Akaun Pos Laju” Dalam entry tersebut kami ada mention yang deposit untuk pembukaan akaun ialah … Continued

2 Jenis Mascara Yang Sering Digunakan & Fungsinya

posted in: Nurraysa Makeup | 0

2 JENIS MASCARA YANG SERING DIGUNAKAN & FUNGSINYA   1. MASKARA BERSIKAT LURUS     Jenis ini sering dijumpai dan mudah untuk digunakan. Sikat jenis ini dapat memberikan kesan yang lebih verstail. Sesuai digunakan bagi mereka yang mempeunyai bulu mata … Continued

Serum Untuk Wajah Perlu Dipakai Dengan Betul

SERUM UNTUK WAJAH PERLU DIPAKAI DENGAN BETUL Ada banyak perkara yang boleh menyumbang kepada penuaan semulajadi kulit wajah. Selain faktor usia, pencemaran udaran dan kepanasan sinaran matahari juga boleh merosakkan sel-sel kulit wajah. Selain itu, mencuci wajah juga boleh membuatkan … Continued