Kelebihan Pearl Magic Lipstick

posted in: Nurraysa Makeup | 0

Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak?

Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan.

Ramai yang tidak tahu kebanyakkan lipstick mempunyai plumbum yang akan menghitamkan bibir tapi berlainan dengan Pearl Magic Lipstick Nurraysa ni. Sebab apa? Sebab ia tiada plumbum pun dan bila anda pakai tidak akan menghitamkan bibir malah dapat membuatkan bibir anda akan nampak lebih cantik dan lembap sentiasa. Ini kerana warna lipstick Nurraysa yang tidak terlalu terang dan bibir anda merah mengikut pH kulit anda.

Bukan tu je tau, Lipstick Nurraysa ni juga dapat melembapkan bibir. Bila pakai bibir terasa ringan dan berangin. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci siasa lipstick dan terus je ambik wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick tidak menutup pori.

Dengar je pun dah rasa best kan ? Apa entah lagi bila kita pakai sendiri kan ?

Jadi, tunggu apa lagi ? Jom jom cepat WhatsApp kami laju-laju. Harga Promosi sempena Merdeka Sales masih berlangsung tau. Rugi tak grab sekarang. Jika berminat boleh hubungi kami melalui www.wasap.my/601110272121 atau inginkan maklumat lanjut boleh klik di sini #PEARLMAGICLIPSTICK.

Anda juga boleh rujuk testimoni kami kalau tak percaya. Best ke best?